Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Το νέο Μουσείο Ακρόπολης και η σχέση του με τον Κωνσταντίνο Γ. Καραμανλή

Video:

Ο Πέτρος Μολυβιάτης κάνει μια ιστορική αναδρομή για το νέο Μουσείο Ακρόπολης που εγκαινιάζεται μεθαύριο αναφερόμενος στον Κωσταντίνο Γ. Καραμανλή σαν πατέρα της ιδέας της δημιουργίας του. (από το δελτίο της ΝΕΤ)
Παρακάτω φωτογραφίες από το νέο μουσείο και πληροφορίες για όποιον θέλει να το δει από κοντά:
...


Το Μουσείο της Ακρόπολης ανοίγει για το κοινό, για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009. Την Κυριακή 21, Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Ιουνίου 2009, οι επισκέπτες μπορούν να εισέλθουν στο Μουσείο μόνο με εισιτήριο αγορασμένο από την υπηρεσία e-ticketing εισιτήριο προ-αγορασμένο από την ιστοσελίδα του Μουσείου (www.theacropolismuseum.gr).

Την Κυριακή 21, Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Ιουνίου 2009, δεν θα υπάρχει μέσο αγοράς εισιτηρίων, παρά μόνο μέσω της υπηρεσίας e-ticketing. Δεν θα πωλούνται εισιτήρια στα ταμεία του Μουσείου.

Από την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009, οι επισκέπτες θα μπορούν να εισέρχονται στο Μουσείο με εισιτήριο που θα το αγοράζουν από τα ταμεία του Μουσείου ή από την υπηρεσία e-ticketing της ιστοσελίδας.
Από τις 21 Ιουνίου 2009 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2009, η τιμή εισόδου στο Μουσείο είναι 1 ευρώ.

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

BALE KAI TA SXEDIA THS MELINAS RE SY...

greekbox είπε...

@Ανώνυμος
"BALE KAI TA SXEDIA THS MELINAS..."

Βέβαια, και θα μπει σήμερα.

Iria είπε...

Μπορεις να μου πεις από ποιό δελτίο τηε ερτ ειναι το βίντεο; την ημερομηνια χρειάζομαι γιατι θέλω να χρησιμοποιήσω τα όσα λέει ο Μολυβιάτης σε μια εργασία μου για το Μουσείο. Ευχαριστώ