Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ υποδοχή και το φινάλε της συγκέντρωσης:

--------

ΒΙΝΤΕΟ ολόκληρη η συγκέντρωση:

(κλικ στο "Διαβάστε τη συνέχεια..." για το κείμενο και φωτογραφίες)
Κώστας Καραμανλής, κεντρική προεκλογική ομιλία για ευρωεκλογές στην Αθήνα.
Πεδίο του Άρεως 5-6-2009.

Με την κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή στην Αθήνα, τερματίστηκε η προεκλογική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι η ΝΔ είναι η ευρωπαϊκή απάντηση στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, χαρακτήρισε την οικονομία «επείγουσα εθνική υπόθεση» και κάλεσε όλους τους πολίτες να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε σε σκληρή γλώσσα για την αξιωματική αντιπολίτευση που, όπως είπε, προσπαθεί να αποδώσει στη ΝΔ σκάνδαλα και λάθη της δικής της διακυβέρνησης, χρησιμοποιώντας προπαγανδιστικές εκστρατείες, αρνητική διαφήμιση, παραπληροφόρηση και απαξιωτικούς όρους για τους πολιτικούς αντιπάλους.

«Η υπόθεση Siemens είναι σκάνδαλο ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να δώσει μαθήματα διαφάνειας» είπε ο κ. Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής έκανε απολογισμό του κυβερνητικού έργου την πενταετία που πέρασε υπογραμμίζοντας: «Στα πέντε χρόνια που πέρασαν, δώσαμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα. Τολμήσαμε δύσκολες αποφάσεις. Πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα.»

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την έξαρση της εγκληματικότητας και έκανε ειδική τιμητική αναφορά στον αστυνομικό Σπύρο Θεοδώρου που το μεσημέρι της Παρασκευής έχασε τη μάχη για τη ζωή. «Του είμαστε ευγνώμονες για τη θυσία του και την προσφορά του. Εκείνοι που κάνουν εύκολη κριτική στην Αστυνομία, εκείνοι που λαϊκίζουν απροκάλυπτα, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή είναι η Αστυνομία που κάνει με αυτοθυσία το καθήκον της. Υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο και είναι δίπλα στον πολίτη» είπε ο πρωθυπουργός.


----------
Φωτογραφίες:





2 comments:

PANAGIOTHS είπε...

EISAI HSOUN KAI 8A EISAI PRWTOSSSSSSSSSS

K A R A M A N L H S O L E E E E E E E E

Ανώνυμος είπε...

τι πρωτος ρε παιδια?
τρεις κι ο κουκος στη συγκεντρωση
και 4,4% στην καλπη...
κλαμα η κυρια!